toncevgradnja@yahoo.com
Ponedeljak - Petak: 8:00 do 19:00

+381 17 823 000

+381 17 823 001

5. Septembar br. 5 17530 Surdulica

O nama

Građevinsko preduzeće Tončev gradnja je privatno preduzeće sa više od trideset godina dugom porodičnom tradicijom u oblasti građevinarstva.

Tončev gradnju čini tim od 200 odgovornih profesionalaca spremnih za sve poslovne izazove savremenog građevinarstva.

Predsednik kompanije Novica Tončev je svoje neimarno nasleđe od oca preneo i na svoje sinove i stvorio graditeljski brend koji prevazilazi okvire Srbije.

Kvalitetom usluge, vrhunskim materijalima, najsavremenijim mašinama, stručnošću u radu i brzinom realizacije projekata, Tončev gradnja je ekvivalent vodećim evropskim građevinskim firmama.

Odnosom prema zaposlenima i svojim društveno odgovornim poslovanjem Tončev gradnja je primer kako uspešna kompanija funkcioniše.

Osnovana 1998. godine, kompanija kontinuirano radi na unapređivanju svakog segmenta poslovanja.

Veiki broj značajnih graditeljskih projekata nosi potpis kompanije Tončev gradnja: garaža Vukov spomenik u Beogradu, baza Cepotina, Narodno pozorište u Nišu, mnogobrojne škole, sportske hale, sportski objekti, ali mnogo planiranih.

U svom dugogodisnjem poslovanju kompanija je izgradila preko 50.000 m2 stambenog i poslovnog prostora i adaptirala preko 1.000 objekata.

Misija kompanije je da vrhunskom ponudom građevinskih usluga uz zadovoljne i motivisane radnike, kod klijenata obezbedi dugoročno poverenje.

Vizija kompanije je da kvalitetom i autentičnošću postavlja standarde u oblasti savremenog građevinarstva, uvodi najnovije trendove i gradi bolju i stabilniju budućnost.